avskyvärt


©
Yo peeps! Sitter här i vårt lilla datarum och lyssnar på Timbuktu, ovanligt? Idag har min dag bestått av plugg. Söndagen, officiella pluggdagen. Har pluggat matte, men jag förstår ingenting. Om det är någon som förstår sig på funktioner, proportionalitet och sådant tråkigt, så hjälp mig!! Tack. Nej, matte är ett av mina sämsta ämnen.

Igår var min kära moster här. Vi åt en god middag och bråkade sedan om vem som skulle få välja musik. Hehe, jag antar att det var jag som förlorade. Med tanke på att det enda som spelades var.. rock. Inte min musiksmak. Pöss!


it's a beautiful day©
Hej, nyss hemkommen från Vällingby. Jag köpte smink och hårfärg. Här ska det färgas. Min kväll kommer spenderas hemma med min familj och my beloved moster. Tjillkväll *blink*. Jag ska nog ta en liten promenad till ICA och köpa.. eh.. chips. Tjockis, ha. Men vi får se. Pöss!

genom mitt fönster


©
att vakna upp till detta ljus är ändå rätt mys!


somebody told me


Nämen hejsan. Jag sitter och inväntar några av tjejerna. Vet inte vad som händer ikväll. Men, vi får väl se helt enkelt. Idag har jag åkt skridskor i skolan och jag säger bara "kjfahdbLKJDJKFAKHKADGHKjdhfksjahfksjgh", det är inte min favoritgrej helt enkelt. Sen fick jag reda på att vi ska åka och simma/livrädda (haha) folk på måndag. Hmm.. kul.. Jaja, vi får se hur det går. Men nu ska jag bädda min säng och smsa. Pöss!


chris martin


hej du underbara människa!


oh chariot


Imorgon är det fredag och då står skridskor med klassen på schemat.. inte kul. Menmen, vi får väl se hur det går. Haha. Har precis smörjt in mig och sitter i en oversize tröja och läser lite bloggar. Jag ska snart ta mig upp till övervåningen och ta en glass (hehe) och sedan lägga mig i min sköööna säng och bara njuta av tanken att det är fredag imorgon, jippi. Onödigt inlägg, men vad gör det om tio år? :)

hehe


old light©
Nejmen tjena mörs. Idag har jag suttit i cafeterian med Selma och Frida i någon timme och sedan pluggat mattöööö! Kul. Eller. Något. Sådant. Jag lade upp en dagens outfit idag.. inte varje dag det händer. Visst var det inte världens bästa bilder, men det var bara för jag var tvungen att rusa till bussen imorse.

Hejdå kära läsare (haha)!


dear love


©
inspiration- lelove

here in your armsvrid på era små huvuden :)


design

Selma, ser designen normal ut nu?


boring


hehe.. he

winter


And I remember the sound of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you but I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake


jungle drumen lampa #2
©
Förlåt för bilder på.. lampor? Men, det är det enda jag har kunnat fota från sängen idag. Pluggade kurs i skolan och sen åkte jag hem från skolan pga illamående. Men det blev bättre när jag tog något att äta hemma. Det var väl en himlans tur? Naj, men vi hörs bajskorvar.

team me


©

timbuktu

som vi lever är inte mänskligt


en lampa #1
©
Jag har ju som sagt fått tillbaka min kamera..

rivets©

Har ändrat bredden på bloggen så jag kan lägga in större bilder. Nu när jag ÄNTLIGEN har fått tillbaka min ÄLSKADE LILLA PLUTT. Min kamera. Yay. Så ni kan ju förvänta er lite fler bilder i framtiden. TTYL.

punkt punkt punkt

...


sommar 10 TAGGA!

Hej, jag och tjejerna har börjat smida planer inför sommaren.. great. Det är i alla fall bestämt att vi ska cykla.. MYCKET. Eller, det är väl bara i princip jag och Miranda som är på, men haha! Whatever. Jag har i alla fall VÄRSTA planen att berätta för tjejerna när vi träffas senare ikväll.. de kanske kommer hit ikväll. Puss bloggen!

bless the broken road


I set out on a narrow way, many years ago Hoping I would find true love along the broken road But I got lost a time or two Wiped my brow and kept pushing through I couldn't see how every sign pointed straight to you Every long lost dream led me to where you are Others who broke my heart, they were like northern stars Pointing me on my way into your loving arms This much I know is true That God blessed the broken road That led me straight to you Yes He did I think about the years I spent, just passing through I'd like to have the time I lost, and give it back to you But you just smile and take my hand You've been there, you understand It's all part of a grander plan that is coming true Every long lost dream led me to where you are Others who broke my heart, they were like northern stars Pointing me on my way into your loving arms This much I know is true


one two three


©
yo. imorse drog jag iväg till odenplan och besökte tandläkaaaren. sen åkte jag hem och hämtade mina nycklar som jag hade glömt, great. sen vidare till skolan. skoldagen idag var.. tråkig. fast det blev ändå mycket gjort. efter skolan sprang jag som en jävla tok för att hinna med hel-bussen.. och jag hann :o helt otroligt. så jag kom hem runt tjugo över två. gjorde en latte och satte mig och kollade på google earth, underhållande.. faktiskt. jaja, puss.


on the path


© (en grej som jag gjorde för någon vecka sedan när jag geekade photoshop)
ni hittar mig från och med nu till kvällens slut i min säng ätandes på mammas kärleksmums framför min kära television. pöss!

track


©
usch! är så trött. första dagen i skolan idag. selma sprang in efter morgonsamingen och typ skrek "VICTORIIIIIIIAA"! jag redovisade matte, tjoho. jag är snart klar med svenskan. och lite annat som inte alls intresserar er, inte för att det förestående intresserade er, men. jag sitter och lyssnar på jason derulo och lite annan bra musik.

idag fick jag föresten reda på att potatisarna i skåne är större än de här i stockholm. wow!


seven

är så trött att jag knappt kan hålla upp ögonlocken. men, måste kolla klart på csi och sen får jag krypa ner i min mjuka sköna säng med världens skönaste täcke. hej!


i'm hoping for the best

*fingers crossed*


just let you know

Igårkväll/natt somnade jag til Vänner. Vaknade upp vid halv fyra och var pigg. Letade upp min iPod i mörkret och låg och lyssnade på musik i en timme, sen somnade jag. Jag är konstig. Hejdå!

sommaren 09


om blickar kunde döda

Om blickar kunde döda. Det är ett vanligt uttryck. Jag tror på det. Visst, jag tror inte att blickar kan avfyra ett vapen siktat mot en. Men blickar kan döda en, de kan döda en på insidan.

Man kan jobba så länge för att mura upp sig själv, på både insidan och utsidan. Man kan jobba upp den där personen man inte vill vara. Men när den där blicken kommer, så spelar ingenting någon roll. Även fast man jobbat i veckor på att bygga upp sig själv till den man blev så åker man med en gång ner till botten igen. Botten där man från ruta ett började. Man blir den där lilla och värdelösa personen igen. Den personen som man kämpade för att komma ifrån.

Jag hade spenderat en hel kväll/natt till att tänka ”imorgon ska dem inte få mina ögon att tåras”, ”imorgon ska jag skita i dem” och ”imorgon så ska jag fokusera på plugget och inte på dem”. Jag hade verkligen byggt upp ett förtroende till mig själv. Men när jag kom till skolan dagen därpå, så bröts hela förtroendet ner. Det var en mur runt mig som rasade ner. Det var den där tron inom mig som flög ut.

Det var inte bara blickarna som bröt ner mig. Det största problemet var nog o-existensen. Att man inte fanns. Vi hade problem, men dem problemen sköts bara åt sidan. Inte från min sida, men från andras. I stället låtsades det som att jag inte fanns och då fanns längre inte de problemen.

Jag var som död på insidan, men jag bestämde att jag kunde inte leva så längre. Jag bytte skola, bjöd på mig själv och jag lyckades bygga upp en helt ny Victoria. Jag skaffade många nya vänner och här är jag idag. Jag mår bättre. Såklart jag har perioder då jag åker ner till den där botten igen, men de perioderna jag mår bra tar jag mer vara på.


galaxy©


always

vad händer ikväll? det är frågan. hör av er kära vänner. baj(s)!

lika barn avvika bäst


jag är inte normal/tankar

Jag skriver en mening. Läser igenom meningen. Tittar bredvid datorskärmen. Tänker efter lite. Tittar tillbaka på datorskärmen. Tittar ner på tangentbordet. Håller ner ”backspace”-knappen.

Varför kan inte jag skriva någonting bra? När alla andra kan, kan väl jag. Jag har motivationen, men inte inspirationen. Jag är tom på ord. Men så tänker jag efter. ”Jag kan skriva om hur svårt jag har att skriva någonting meningsfullt”. Invecklat? Ja.

Jag lyssnar på Beyoncés låt Disappear, jag lyssnar på texten.  

The more I think about it
The less that I was able to share with you
I try to reach for you, I can almost feel you
You're nearly here
And then you disappear”

Jag funderar lite på vad den egentligen handlar om. Jag tippar på att den egentligen handlar om kärlek. Jag menar, vilken låt nu för tiden, gör inte det? Men jag föreställer mig låten på ett helt annat sätt. Som är svårt att formulera, så jag ska inte ens försöka.


donkeyboy- ambitions


urgrym låt. värd att lyssna på!

favorit i repris


©


calling me by my name

snart kommer jessica hit och sedan drar vi to our dear friend alexandra (potter). öh, hejdå!

my sterio


s-s-s-s-s-s-s-nyggt!


the one


we heart it
min natt har varit.. hemsk. världens jävla magvärk hela natten. men sen lyckades jag somna runt halv sju kanske. idag ska jag på utvecklingssamtal och sen ska jag väl träffa tjejerna. talk to u later!


tune of the day #2


this is my 2009

jag beundrar dig som orkar läsa allt.

JANUARI___
jag firade in det nya året m. jessica. började bli twilight-galen. blev småkär i sakke från "i taket lyser stjärnorna"
FEBRUARI___
jag saknade sommaren oändligt. hade konstigt projekt i min dåvarande skola. pluggade mycket. köpte ettpar klackisar som jag använde.. en gång? lyssnar mycket på the kooks.
MARS___
fyllde 14. var sjuk på min födelsedag. drogade chris martin. blev lite mer twilight-galen. började till och med lyssna lite på håkan hellström, vilket jag nu aboslut inte förstår. usch, han är ju inget bra. första snön kom.
APRIL___
skoldagarna var inga att fira. började umgås överdrivet mycket m. jessica under hennes prao-vecka. hade projekt där man skulle göra en egen film i min dåvaranda skola. köpte min älskade iPod. twilight-galen. firade valborg.
MAJ___
twilight-galen. depression-tid. skolan var det värsta stället på världen. denna månaden mådde jag så dåligt så att jag vet inte vad. jag grät varje dag, innan skolan, i skolan, efter skolan. jag hade ingen. förutom min mamma!
JUNI___
jag kämpade för att klara av de sista dagarna i hatskolan. fick sommarlov. juni var min mest twilight-galna period. var bara med jessica hela hela tiden. min bästavän. fick en alltkännsvärdelöst-period. det regnade dagarna i ända. men sen blev det bra väder. solade jättemycket. en kväll var jag med jessica, palex och therese. det blev typ vändpunkten i mitt liv. jag började umgås med nytt folk.
JULI___
var överdrivet mycket med jessica och beckis. spenderade mina dagar i riddersvik. spelade minigolf. var på stranden. åkte till landet. hjälpte till att måla om huset på landet. bytte blogg.
AUGUSTI___
bytte tillbaka till denna blogg. dagarna i riddersvik var de bästa. lyssnade på kings of leon. hade världens bästa tid med jessica. det var båtfest med de bästa. jag sommarjobbade de sista dagarna på lovet. skolan började, började må dåligt igen. men det var droppen för mig, jag ville byta skola. sagt och gjort. efter en vecka som skolan hade börjat började jag i kss. fick min nya kamera. tittade på kristallen med tjejerna.
SEPTEMBER___
mådde väldigt dåligt. mådde ännu mera dåligt. vi tjejer skapade aktaballarna.blogg.se. det var kräftskiva med släkten. jag insåg hur mycket släkt jag har. jag var med tjejerna väldigt mycket.
OKTOBER___
jag började komma in i min skola mer och mer. mit liv rasade lite mer. var borta väldigt mycket från skolan. var på bok-release fest där jag såg katrin zytomierska och bingo rimér. var med tjejerna ännu mer. fick reda på att vänner skulle bli film, glädje på hög nivå. började må lite bättre. jag och jessica hade tjejmiddag.
NOVEMBER___
det var halloween, halloween blev gaalet. beställde biljetter till new moon. ritade mycket. tog svinis-sprutan. blev sjuk. tittade på new moon, dog en stund. saknade sommaren otroligt mycket.
DECEMBER___
blev lite halvt återställd till gamla victoria. var mycket med tjejerna. hade många sleepovers. blev kär i cimon!!! tog en fika med en gammal klasskompis sofia. det blev väldigt mycket awkward turtle. jullov. var med tjejerna mycket. köpte julklappar. firade julafton på landet. firade nyår m. jessica.


Kärleken mellan dessa två


florasblogg.se

make sure

# 30


you are so going to heaven

när jag mår dåligt, då går jag upp på mitt rum. sätter mig framför min stora bokhylla. kollar igenom mina älskade vänner säsonger. "vilken ska jag ta idag?" jag väljer ett fodral, tar ut skivan och sätter in cdn i mitt playstation. jag är alltid försiktig, så det inte ska bli repor eller fingeravtryck på cdn. sedan trycker jag på "on". när jag har tryck på "on" så försvinner alla tankar. de tunga tunga tankarna, mina axlar lyfts upp som att jag har haft 10-kilos viktare där. jag blir mig själv så som jag var förr. just för stunden så glömmer jag bort allting som finns runt om.
___
ni får tycka att jag är hur löjlig som helst, men jag bryr mig faktiskt inte. för när jag tittar på vänner mår jag bra. det låter konstigt att en tv-serie kan få en nobody att må bra. men det är sant.

written all over your face

jag sitter och lyssnar på låtar. låtar som betyder något. för att det gör jag alltid när jag behöver tänka. idag är en sådan dag, en dag då jag behöver tänka. jag vet inte varför, men så ligger det till. jag vill inte att min blogg ska vara en deprimerad blogg, men ibland blir det så.. utan att jag tänker efter. kanske är det bra, men jag är faktiskt inte personen som bloggar för läsare. jag bloggar för mig själv. bajs.

Alla vill till himmelen


Run.

I'm up. Usch, är så himla slut. Vaknade halv elva av sms, haha! Sen så somnade jag om en stund.. Men, det var väl nog bara bra..ska vä försöka vända tillbaka dygnet lite halvt. Vet inte vad som händer idag, ska kanske träffa tjejerna men.. måste plugga också. Yay!

asdfghjklöä

Off to T.L

Depressed.

Hej bloggen. Ska förmodligen hem till Therese ikväll. Under dagen har jag varit deppig över en grej. Men det är bara jag själv som fattar varför... ? Hejå

La Princesse Endormie.

Tumblr_kvtrktds6u1qztfifo1_500_large
we heart it

There's no way.

Tjo! Har varit ute och åkt pulka i form av rumpor ikväll. Haha. Riktigt kuligt. Blir även plukåkning imorgon också, barnsligt kul! Hoho. Tänkte bara slänga in en update, ska lägga mig i sängen och titta på Vänner ♥

Where's that turkey?

Tumblr_kvpl0bfmpl1qzczc7o1_500_large
we i heart it

I.

Klicka här för att få mer läsare till din blogg :)

You're nearly here.


©
Hejsan! Idag har jag åkt pulka två gånger och köpt lila fräcka täckbrallor till skidåkningen. Har även ätit egenlagad chokladmousse och tittat på Vänner. Det har helt enkelt varit en fet chill-dag. Sitter och lyssnar på Beyonce som jag inte för än nu, har upptäckt att hon är rysligt bra. Puss!

Destination unknown.


©
Tjo!
Kom nyss in. Känner för en lång och varm dusch, men jag är för utmattad. Min dag har bestått av städning och Bauhaus.. jättekul. Verkligen. Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Vi får väl se vart jag hamnar.


Strawberry swing.


Team me.

Godmorgon världen. Iförd i min sidenpyjamas och en slarvig hårknut mitt på huvudet är jag redo för en heldag med städning i huset.. eller något liknande. Just nu längtar jag bara efter min kamera för jag har så mycket inspiration, att mitt huvud kommer torpederas snart. Cya!


how fast i get there

Yo! Var ute med Jessica och Amanda ikväll. En fråga som jag ställer till oss själva! VARFÖR VAR VI UTE. Haha. Men direkt när jag kom hem så tog jag ett kort bad och så var jag upptinad. Min kväll kommer bestå av cola, godis och O.C. Naj, men nu ska jag dra uppåt till köket och fixa. BAJS!


faking a smile


Godmorgon typ! Är helt sluuuuut. Nyårsaftonen blev väl lyckad. Blabla. Sorry, men jag är så jävla trött. HEJDÅ :D

RSS 2.0