bokeh... typ

©

words come easy
dum av dig


nu är jag vilse i mig själv


dog days are over


tjo, idag var det skola och det var väl inget speciellt med det. förutom att jag numera hatar vår bildlärare. nu väntar jag bara på att far min ska komma hem från tyskland (om några timmar), hann knappt träffa honom när jag kom hem från falun. så det var typ två veckor sen vi sågs. men aja, nu ska jag nog läsa lite. pusssssssssssssssssss

kul


en sjuk och trött victoria.

 haha till minen på 3e bilden


fina saker


en bra bok. en fin bakgrundsbild & skärmsläckare. ett fint nagellack. en fin ring.

studiedag idag. dock är man ju inte på så bra humör. jag blir så himla ledsen och ingen förstår mig. förutom min moder! världens bästa. ses.

hoppas

nu ska jag kolla på valvakan och hoppas på att humöret är bättre till imorgon. dock är det mysigt att det endast är jag mor och syster hemma.

haha, juste min mamma bad mig skriva en julklappslista!

.......................

jag känner för att dränka mig i alla problem som stockholm har att erbjuda just nu. jag känner för att berätta allting men det ska jag inte. jag känner för att skrika i min kudde så det ska jag göra nu!

:)


en bild på mig och två sötnosar från falun! godmorgon föresten! idag bär det av till kallhäll!

i en annan del av bromma

kom nyss ut ur duschen. innan dess låg jag i sängen och läste ut en bok på en timme. haha, shit blev asförvånad när jag kom till sista sidan? boken heter i alla fall i en annan del av bromma och den var jättebra. en uppföljare till underbar och älskad av alla! läs de två, skitbra. nu ska jag umgåsa med min moster och till middag ikväll blir det kalops! juste, kanske borde packa också med tanke på att jag åker till falun imorgon.

en video


Välj HD-kvalité!

hoffmaestro <3


©
Igår var jag på Hoffmaestro! Alltså, det var samtidigt det bästa och värsta jag har varit med om. Alltså seriöst, de var så jäääääävla bra och bästa var ju när So Do You sjöngs. Fan, och Young dad var också skitbra. Jag filmade när de sjöng Young dad kanske lägger upp. Värsta var ju då alla fulla skitungar och folk som ville fram även fast det var så jääääävla trångt. Till slut tog vi oss ut ur folkmassan och stod på ett mycket bättre ställe. Där kunde man i alla fall andas.

Fyfan, alltså om det ens är möjligt älskar jag Hoffmaestro mer nu!


coyotes


yo, sitter och peppar inför fredag!! hoffmaestro folks!!!! så jävla bäst. idag har jag varit i skolan, redovisade mitt första steg och pluggade lite kurs. hörs!

8e september 2010RSS 2.0